Gjuha shqipe 9

R. Petro, A. Jubani, A. Çerpja, L. Sula, I. Metani, A. Çepani

492 L

  • Kodi i produktit: 030500

  • Sasia stok: 1321

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: R. Petro, A. Jubani, A. Çerpja, L. Sula, I. Metani, A. Çepani
Përshkrimi: Gjuha shqipe 9 për klasën e 9-të të shkollës 9-vjeçare.
Botues: Albas
Viti i botimit: 2018
Faqet: 320
ISBN: 978-9928-258-19-9
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.