Bijtë e gënjeshtrës
ulje

Bijtë e gënjeshtrës

900 L 1,000 L

Libri “Bijtë e gënjeshtrës” i Scott Peck është një libër që të tërheq që në faqen e parë, sepse ësht..

Rruga në të cilën rrallë shkohet
ulje

Rruga në të cilën rrallë shkohet

900 L 1,000 L

Libri “Rruga në të cilën rrallë shkohet” është shitur në 6 milion kopje vetëm në SHBA. Më pas, shumë..

Sekretet e mendjes
ulje

Sekretet e mendjes

900 L 1,000 L

Libri Sekretet e Mendjes merret me dy aspekte kryesore të rrugëtimit të qenies drejt niveleve më të ..

Femra të mençura, zgjedhje të gabuara
ulje

Femra të mençura, zgjedhje të gabuara

540 L 600 L

Si ta gjeni mashkullin e vërtetë dhe t’i shmangeni jo të vërtetit... Dy psikologët klinikë, dr. Kon..

Përtej rrugës në të cilën rrallë shkohet
ulje

Përtej rrugës në të cilën rrallë shkohet

900 L 1,000 L

Pas suksesit të padiskutueshëm të librit të parë të Scott Peck-ut, Rruga në të cilën rrallë shkohet,..

Tantra
ulje

Tantra

513 L 570 L

Për pjesën më të madhe të jetës seksi është një forcë shtytëse për çiftin, thuajse njëlloj si dëshir..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.