Jeta e një qeni

Danniel Pennac

800 L

  • Kodi i produktit: 030569

  • Sasia stok: 980

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Danniel Pennac
Përshkrimi: Qeni! Aspak i bukur, por me një dëshirë të fortë për të jetuar! Ç’kërkon, vallë, ky qenush? Një pronare. Një njeri të vërtetë, që ta dojë. Molla i pëlqen shumë Qenit. Por ajo është tejet tekanjoze! Molla, një kokëfortë nga ato të pashoqet! Por Qeni ka një plan për ta “zbutur” Mollën...
Botues: Albas
Përktheu: Amantia Kapo
Viti i botimit: 2019
Faqet: 224
ISBN: 978-9928-282-24-8
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.