Isak Njuton

Octavi López & Fernando Rossia

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030614

  • Availability: 464

  • VAT is included in the price!

Authors: Octavi López & Fernando Rossia
Description: Isak Njuton lindi në ditën e Krishtlindjes 1642 në një fshat të vogël të Anglisë. Pasioni i tij për të kuptuar gjithçka e rrethonte bëri që të kthehej në një nga shkencëtarët më të rëndësishëm të të gjithë kohërave, të zhytej në studimin e Biblës dhe të thellohej në alkimi, për të kërkuar eliksirin e jetës dhe gurin filozofal. Ishte një burrë ambicioz, pati një famë jo të zakonshme si dijetar dhe ia kushtoj vitet e fundit të jetës së tij ndjekjes së falsifikuesve të monedhave. Por vendin e tij në piedestalin e dijetarëve të mëdhenj e fitoi duke kuptuar universin si askush më parë: zbuloi se lëvizja e gjithë gjërave drejtohet nga i njëjti ligj: Ligji i Gravitetit.
Publisher: Albas
Translated by: Viola Dona
Year: 2018
Pages: 64
ISBN: 978-9928-258-97-7

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.