Histori 9

Menduh Dërguti, Dritan Egro, Sonila Boçi, Ledia Dushku

297 L

  • Kodi i produktit: 030497

  • Sasia stok: 1660

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Menduh Dërguti, Dritan Egro, Sonila Boçi, Ledia Dushku
Përshkrimi: Histori 9 për klasën e 9-të të shkollës 9-vjeçare.
Botues: Albas
Viti i botimit: 2018
Faqet: 180
ISBN: 978-9928-258-20-5
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.