Historia 4

Sonila Boçi, Drita Kolnderu, Sevi Agolli

139 L

  • Kodi i produktit: 030495

  • Sasia stok: 1694

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Sonila Boçi, Drita Kolnderu, Sevi Agolli
Përshkrimi: Historia 4 për klasën e 4-t të shkollës 9-vjeçare.
Botues: Albas
Viti i botimit: 2018
Faqet: 64
ISBN: 978-9928-258-21-2
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.