Histori 8

Menduh Dërguti & Tomi Treska

281 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030161

  • Availability:9343

  • text_vat

Authors:Menduh Dërguti & Tomi Treska
Description:Histori 8 për klasën e 8-të të shkollës 9-vjeçare.
Publisher:Albas
Year:2017
Pages:144
ISBN:978-9928-02-849-5
Tiranë:Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.