Histori 7

Menduh Dërguti & Tomi Treska

300 L

  • Kodi i produktit: 030152

  • Sasia stok: 2069

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Menduh Dërguti & Tomi Treska
Përshkrimi: Histori 7 për klasën e 7-të të shkollës 9-vjeçare.
Botues: Albas
Viti i botimit: 2016
Faqet: 132
ISBN: 978-9928-02-681-1
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.