Gra të vogla

Luiza Mei Alkot

560 L

  • Kodi i produktit: 030545

  • Sasia stok: 515

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Luiza Mei Alkot
Përshkrimi: Katër motra jetojnë me nënën dhe shërbyesen pasi babai i tyre ishte nisur për në luftë. Të katërta vajzat, të cilat babai i tyre i quan “gra të vogla”, edhe pse kanë karaktere krejt të ndryshme, janë shumë të lidhura me njëra-tjetrën.

Ato përballen me situata nga më të ndryshmet që shoqërojnë përditshmërinë dhe rritjen e tyre në kohë të vështira.

Botues: Albas
Përktheu: Lejbjana Hyseni
Përgatiti: Beatriçe Mazini
Viti i botimit: 2018
Faqet: 80
ISBN: 978-9928-282-11-8
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.