Gjuha shqipe 4

Rita Petro, Dhurata Shehri, Natasha Pepivani

460 L

  • Kodi i produktit: 030494

  • Sasia stok: 3122

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Rita Petro, Dhurata Shehri, Natasha Pepivani
Përshkrimi: Gjuha shqipe 4 për klasën e 4-t të shkollës 9-vjeçare.
Botues: Albas
Viti i botimit: 2018
Faqet: 252
ISBN: 978-9928-258-18-2
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.