Gjuha Shqipe 10

Linda Mëniku, Rita Petro, Aljula Jubani

323 L

  • Kodi i produktit: 030170

  • Sasia stok: 5351

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Linda Mëniku, Rita Petro, Aljula Jubani
Përshkrimi: Gjuha shqipe 10 për klasën e 10-të të shkollës së mesme.
Botues: Albas
Viti i botimit: 2016
Faqet: 192
ISBN: 978-9928-02-757-3
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.