Gjuha shqipe 5

Rita Petro, Natasha Pepivani

530 L

  • Kodi i produktit: 030404

  • Sasia stok: 12

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Rita Petro, Natasha Pepivani
Përshkrimi: Gjuha shqipe 5 për klasen e 5-të të shkollës 9-vjeçare.
Botues: Albas
Viti i botimit: 2017
Faqet: 256
ISBN: 978-9928-02-832-7
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.