Fletorja ime e kopshtit

Albas

570 L

Kodi i produktit: 030464

Sasia stok: 997

Autorët: Albas
Përshkrimi: Ushtrime didaktike dhe lojëra argëtuese për fëmijë që shkojnë në kopsht.

Zbulo të kundërtat dhe ndryshimet

Mëso numrat dhe shkronjat

Ngjyros sipas ngjyrave dhe formave

Në çdo faqe do të ngjyrosësh, do të zgjidhësh ushtrime argëtuese dhe do të mësosh prej tyre.

Botues: Albas
Përktheu: Sofiana Filipi
Viti i botimit: 2018
ISBN: 978-608-237-039-2
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.