Fletore pune Gjuha shqipe 5

Natasha Pepivani, Rita Petro

250 L

  • Kodi i produktit: 030146

  • Sasia stok: 4347

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Natasha Pepivani, Rita Petro
Përshkrimi: Fletore pune Gjuha shqipe 5 për klasën e 5-të të shkollës 9-vjeçare.
Botues: Albas
Viti i botimit: 2016
Faqet: 64
ISBN: 978-9928-02-824-2
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.