Fishta përballë Fishtës

Kujtim M. Shala

400 L

  • Kodi i produktit: 030564

  • Sasia stok: 62

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Kujtim M. Shala
Përshkrimi: Nga i njëjti autor:

Poezi

Mërzi e zezë, 1998

Bukuria e zemërimit, 1999

Vjeshta e shpirtit, 2000

Sagë, 2004


Teori/Studime/Kritikë

Shenjat e tekstit, 1999

Lasgushi i përjetshëm, 1999

Poezia e Bilal Xhaferrit, 2001

Shinimet e Fishtës, 2002

Vox-i i Anton Pashkut, 2002

Kujtesa e tekstit – Mitrush Kuteli, 2003

Fishta përballë Fishtës, 2004

Vepra e vetmisë, 2005


Tekst shkollor

Letërsia e vjetër dhe e Mesjetës (me dr. Kujtim Rrahmanin), 2004

Botues: Albas
Viti i botimit: 2004
Faqet: 96
ISBN: 99943-606-6-3
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.