1 Pema e familjes
ulje

1 Pema e familjes

495 L 550 L

Pema e familjes është një skemë që tregon paraardhësit. Ata janë njerëz të familjes sate që kanë lin..

2 Nga se përbëhen gjërat?
ulje

2 Nga se përbëhen gjërat?

495 L 550 L

Karamelet bëhen prej sheqeri, ndërsa sheqeri bëhet prej bimëve. Trikoja jote mund të jetë bërë me le..

3 R-të Ripërdorim, Reduktim, Riciklim
ulje

3 R-të Ripërdorim, Reduktim, Riciklim

495 L 550 L

Tri R-të na mësojnë shumë gjëra që ne mund të bëjmë për të mbajtur pastër mjedisin. Kur ulim sasinë ..

4 Elementet
ulje

4 Elementet

495 L 550 L

Djemtë dhe vajzat në këtë libër zbulojnë katër elementet bazë: ajrin, tokën, ujin dhe zjarrin. Fëmij..

5 Shqisat
ulje

5 Shqisat

495 L 550 L

Në këtë libër djemtë dhe vajzat zbulojnë pesë shqisat e tyre: të parit, të dëgjuarit, të nuhaturit, ..

6 Si lëvizim?
ulje

6 Si lëvizim?

495 L 550 L

Përpara se bebet të mësojnë të ecin me të dyja këmbët, ato fillojnë të lëvizin këmbadorazi. Fëmijët,..

9 miqtë e mi

1,000 L

Ky libër, hartuar në përputhje me programin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për edukimin parash..

A je i turpshëm?
ulje

A je i turpshëm?

495 L 550 L

Fëmijët të cilët janë të turpshëm, shpesh janë të shqetësuar dhe ndihen të keqkuptuar. Libri “A je i..

A ke ndonjë sekret?
ulje

A ke ndonjë sekret?

495 L 550 L

Sa mirë është të mbash një sekret... por nëse ky sekret të bën të ndihesh mirë ty dhe dikë tjetër. K..

Atë ditë kur humba dhe më gjetën
ulje

Atë ditë kur humba dhe më gjetën

495 L 550 L

Të humbësh në një vend publik, ku të duket e pamundur që mami dhe babi të të gjejnë, është e frikshm..

Aurora dhe fustani shumëngjyrësh
ulje

Aurora dhe fustani shumëngjyrësh

405 L 450 L

Në librin e dytë të serisë “Ariu i Bardhë i Ëndrrave”, do të gjeni dashurinë dhe pasionin e një vajz..

Babi do të martohet
ulje

Babi do të martohet

495 L 550 L

Fëmijët me prindër të divorcuar ndonjëherë çorientohen dhe shqetësohen, veçanërisht kur njëri nga pr..

Bebushi erdhi në shtëpi
ulje

Bebushi erdhi në shtëpi

495 L 550 L

Lindja e një fëmije mbetet një ngjarje e madhe për çdo familje. Ky libër përshkruan etapat e para dh..

Bimët
ulje

Bimët

495 L 550 L

Bimët janë pjesë e jetës së fëmijëve. Ato gjenden në ballkonin e shtëpisë, në parkun ku luajnë, në u..

Blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”

450 L

Për fëmijë mbi tre vjeç vjen blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”. Ky bllok përmban ushtri..

Blloku argëtues i kopshtit “Numëro dhe shkruaj”

450 L

Seria për fëmijë “Mëso dhe luaj” përmban 3 blloqe argëtuese për fëmijë 3-5 vjeç dhe 3 libra për par..

Blloku argëtues i kopshtit “Shkronjat dhe numrat”

450 L

Seria për fëmijë “Mëso dhe luaj” përmban 3 blloqe argëtuese për fëmijë 3-5 vjeç dhe 3 libra për par..

Blloku HOP-HOP

550 L

Dosja HOP-HOP “Faqet argëtuese” është hartuar sipas programit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës ..

Bota rreth nesh
ulje

Bota rreth nesh

1,215 L 1,350 L

Libri “Bota rreth nesh” i njeh fëmijët me gjithçka që ndodhet në Tokë: qytetin e zhurmshëm dhe fermë..

Brakiozauri
ulje

Brakiozauri

495 L 550 L

Libri “Brakiozauri – dinozauri më i gjatë” i serisë “Dinozaurët” flet për këtë lloj dinozauri katërk..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.