Aleksandër Moisiu
ulje

Aleksandër Moisiu

495 L 550 L

Unë linda në vitin 1879 në Trieste. Prindërit e mi ishin Kostandin Moisiu nga Kavaja dhe Amalia de R..

Aventurat e Pinokut (për të vegjël)
ulje

Aventurat e Pinokut (për të vegjël)

504 L 560 L

Personazhi i Pinokut vjen në një përkthim të ri, të këndshëm dhe shumë argëtues, Ju do të njiheni me..

Ismail Qemali
ulje

Ismail Qemali

440 L 550 L

Ismail Qemal Vlora lindi në Vlorë më 24 janar 1844, në një familje të madhe, të nderuar e të njohur ..

Tereza e Kalkutës
ulje

Tereza e Kalkutës

495 L 550 L

Lindi në Shkup, por pjesën më të madhe të jetës së saj Nënë Tereza e Kalkutës e kaloi në Indi, duke ..

1 Pema e familjes
ulje

1 Pema e familjes

495 L 550 L

Pema e familjes është një skemë që tregon paraardhësit. Ata janë njerëz të familjes sate që kanë lin..

2 Nga se përbëhen gjërat?
ulje

2 Nga se përbëhen gjërat?

495 L 550 L

Karamelet bëhen prej sheqeri, ndërsa sheqeri bëhet prej bimëve. Trikoja jote mund të jetë bërë me le..

3 R-të Ripërdorim, Reduktim, Riciklim
ulje

3 R-të Ripërdorim, Reduktim, Riciklim

495 L 550 L

Tri R-të na mësojnë shumë gjëra që ne mund të bëjmë për të mbajtur pastër mjedisin. Kur ulim sasinë ..

4 Elementet
ulje

4 Elementet

495 L 550 L

Djemtë dhe vajzat në këtë libër zbulojnë katër elementet bazë: ajrin, tokën, ujin dhe zjarrin. Fëmij..

5 Shqisat
ulje

5 Shqisat

495 L 550 L

Në këtë libër djemtë dhe vajzat zbulojnë pesë shqisat e tyre: të parit, të dëgjuarit, të nuhaturit, ..

6 Si lëvizim?
ulje

6 Si lëvizim?

495 L 550 L

Përpara se bebet të mësojnë të ecin me të dyja këmbët, ato fillojnë të lëvizin këmbadorazi. Fëmijët,..

9 miqtë e mi

1,000 L

Ky libër, hartuar në përputhje me programin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për edukimin parash..

A je i turpshëm?
ulje

A je i turpshëm?

495 L 550 L

Fëmijët të cilët janë të turpshëm, shpesh janë të shqetësuar dhe ndihen të keqkuptuar. Libri “A je i..

A ke ndonjë sekret?
ulje

A ke ndonjë sekret?

495 L 550 L

Sa mirë është të mbash një sekret... por nëse ky sekret të bën të ndihesh mirë ty dhe dikë tjetër. K..

Albert Ainshtajn
ulje

Albert Ainshtajn

495 L 550 L

Lindi në Ulm, një qytet në jug të Gjermanisë, që kishte nje katedrale madhështore. Ai u cilësua nga ..

Ana flokëkuqja
ulje

Ana flokëkuqja

504 L 560 L

..

Ana Frank
ulje

Ana Frank

495 L 550 L

Ana Frank lindi në Frankfurt, në vitin 1929. Tri vite më vonë, familjes së saj iu desh të emigronte ..

Anija e Leos
ulje

Anija e Leos

603 L 670 L

Leoja i vogël ka një anije të bukur. Përmes këtij libri tregohet se si një ditë ai niset për peshkim..

Arkitekt Sinani
ulje

Arkitekt Sinani

495 L 550 L

Më quajnë Sinan, Arkitekt Sinani. Kam lindur më 29 maj, kurse vitlindja, për shkak të ndryshimit të ..

Atë ditë kur humba dhe më gjetën
ulje

Atë ditë kur humba dhe më gjetën

495 L 550 L

Të humbësh në një vend publik, ku të duket e pamundur që mami dhe babi të të gjejnë, është e frikshm..

Aurora dhe fustani shumëngjyrësh
ulje

Aurora dhe fustani shumëngjyrësh

405 L 450 L

Në librin e dytë të serisë “Ariu i Bardhë i Ëndrrave”, do të gjeni dashurinë dhe pasionin e një vajz..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.