Dashuria dhe besa
ulje

Dashuria dhe besa

252 L 280 L

Studiues, estet dhe kritik i letërsisë dhe arteve;Ish drejtor i Institutit të Lartë të Arteve;Petago..

Sistemi poetik i Sabri Hamitit
ulje

Sistemi poetik i Sabri Hamitit

585 L 650 L

Rugova e ka studiuar veprën e Sabri Hamitit në plotninë e vet. Ai analizon me të njëjtin mjeshtëri s..

Statusi i kritikës
ulje

Statusi i kritikës

585 L 650 L

Libri i Dhurata Shehrit,  “Statusi i kritikës” paraqitet me një bazë të fortë etike. Etikë që f..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.