Enciklopedia ime e parë

Albas

1,250 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030236

  • Availability:676

  • VAT is included in the price!

Authors:Albas
Description:Kjo seri me libra elektronikë përfshin një tematikë të gjerë për fëmijët e moshës 3-4 vjeç, ku jepen njohuritë fillestare për shkronjat e fjalët, numrat, kafshët, natyrën e mjedisin përreth. Me një miush magjik që lëshon tinguj dhe dritë ndihmohet fëmija për përgjigjet e sakta. Nëse fëmija përgjigjet saktë do të ndizet drita e gjelbër dhe do të dëgjojë melodinë: Ta ra ra tataaa! Por nëse gabon, do të ndizet drita e kuqe dhe dëgjohet: Oooooohhhhhhh!
Publisher:Albas
Translated by:Sofiana Filipi
Year:2011
Pages:12
ISBN:978-9989-108-60-0
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.