Enciklopedia ime (10-14 vjeç)

Albas

3,300 L

  • Kodi i produktit: 030572

  • Sasia stok: 635

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Albas
Përshkrimi: Këtu gjeni të mbledhura së bashku temat kryesore të dijes, për të kuptuar gjithçka për botën rreth nesh!

HISTORIA / KAFSHËT DHE BIMËT / SHKENCA E TOKËS / TRUPI I NJERIUT / SHKENCA DHE TEKNIKA / BOTA SOT / ARTI, LEXIMI DHE SPORTI

Këtu do të fjeni 15 përmbledhje interesante mbi dinozaurët, astronominë, sportin, Europën... dhe 100 personazhe që kanë bërë histori.

Botues: Albas
Përktheu: Gent Sinani
Viti i botimit: 2018
Faqet: 392
ISBN: 978-9928-282-54-5
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.