Enciklopedia ime (6-10 vjeç)

Albas

2,500 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030549

  • Availability:595

  • text_vat

Authors:Albas
Description:Këtu gjen të mbledhura së bashku temat kryesore të dijes, për të kuptuar gjithçka për botën rreth nesh!

UNIVERSI / TRUPI I NJERIUT / HISTORIA / TOKA / BIMËT /

KAFSHËT / BOTA SOT / ARTET / SHKENCA DHE TEKNIKA

Me qindra ilustrime të ndryshme, që kureshtarët e vegjël të zbulojnë botën rreth tyre.

Publisher:Albas
Translated by:Gent Sinani
Year:2018
Pages:176
ISBN:978-9928-282-37-8
Tiranë:Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.