Letersia bashkekohore shqiptare

550 L

Botimi i librit “Letërsia bashkëkohore shqiptare” mbush sado pak zbrazëtinë që ka krijuar mungesa e ..

Letërsia moderne shqiptare

550 L

Qëllimi i këtij libri është t`i japë të sistemuara dijet për zhvillimet letrare dhe vlerat letrare s..

Modern American Literature

1,200 L

This book is equal to American Literature: Beginnings to Neutralism. Its organization is obvious. A ..

Retorika e përgjithshme figurat e komunikimit

1,000 L

Historia e ideve, njëlloj si historia politike, shënon perëndime dhe restaurime, shfronësime dhe rik..

Sisteme logjike

1,000 L

..

Struktura të dhënash

1,200 L

Kur flasim për strukturë të të dhënave, duhet të kemi parasysh jo vetëm mënyrën e organizimit të të ..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.