Djemtë e rrugës "Pal"

Ferenc Molnar

560 L

  • Kodi i produktit: 030546

  • Sasia stok: 496

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Ferenc Molnar
Përshkrimi: Në një nga lagjet e Budapestit, ku po bëheshin gjithnjë e më shumë ndërtime, ndodhej ende një fushë e lirë për të cilën dy grupe djemsh të cilët nuk kishin më hapësira për të luajtur, “luftojnë” për ta zënë. Djemtë e rrugës “Pal” janë disa djem të cilët të udhëhequr nga komandanti i tyre Boka dhe me ndihmën e Nemeçekut të vogël arrijnë t’i mposhtin kundërshtarët e tyre dhe ta zënë fushën.

Është historia e disa djemve të cilët edhe pse të vegjël arrijnë të përballojnë me kurajë situata, ndonjëherë më të mëdha se vetë ata.

Botues: Albas
Përktheu: Lejbjana Hyseni
Përgatiti: Teo Benedeti
Viti i botimit: 2018
Faqet: 80
ISBN: 978-9928-282-10-1
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.