Çelësi i gjuhës shqipe për Provimin Kombëtar (cikli 9-vjeçar)

R. Petro, N. Pepivani, K. Bardhi, H. Rexha, A. Fekollari

600 L

  • Kodi i produktit: 030573

  • Sasia stok: 204

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: R. Petro, N. Pepivani, K. Bardhi, H. Rexha, A. Fekollari
Përshkrimi: Çelësi i gjuhës shqipe për ciklin 9-vjeçar.
Botues: Albas
Viti i botimit: 2019
Faqet: 312
ISBN: 978-9928-282-67-5
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.