Çelësi i gjuhës shqipe

Rita Petro, Hyrë Rexha, Kreuza Bardhi, Aida Fekollari

500 L

  • Kodi i produktit: 030428

  • Sasia stok: 766

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Rita Petro, Hyrë Rexha, Kreuza Bardhi, Aida Fekollari
Përshkrimi: Çelësi i gjuhës shqipe për ciklin 9-vjeçar.
Botues: Albas
Viti i botimit: 2014
Faqet: 296
ISBN: 978-9928-02-509-8
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.