Bubi gjumash

Anna Obiol & Subi

1,080 L

  • Kodi i produktit: 030078

  • Sasia stok: 1026

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Anna Obiol & Subi
Përshkrimi: Duke vendosur dorën në gojën e bubit gjumash, i cili vetëm do të flejë gjumë, fëmijët argëtohen me historinë e tij. Ai i bën të gjithë të gogësitin dhe t’ju vijë gjumë. Po cilët? Mësojeni këtë duke u argëtuar me librin-lodër.
Botues: Albas
Përktheu: Sofiana Filipi
Viti i botimit: 2013
Faqet: 10
ISBN: 978-9928-02-259-2
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Libra të ngjashëm

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.