Balabiluja

Jean-Marie Gustav Le Clézio

420 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030628

  • Availability: 589

  • VAT is included in the price!

Authors: Jean-Marie Gustav Le Clézio
Description: “A jua kam treguar historinë e Balabilusë?” – pyeti Namani, peshkatari i vjetër, Lalën dhe fëmijët e tjerë. Ata tundën kokën në shenjë mohimi. Këtu fillon historia e mrekullueshme e një mbreti të madh, që kishte një vajzë shumë të bukur, që e quanin Lejla. Mbretëria e tij pllakoset nga thatësira, e cila vjen nga një mallkim... Një zog i vogël, me një zë magjik, e shpëton Lejlën e bukur dhe mbretërinë nga thatësira... Po kush është ky zog?

Një histori e mbushur plot me befasi, emocion dhe rimë. Histori si e një mijë e një netëve, e treguar nga Lë Klezio, autor i çmimit “Nobel” në letërsi.

Publisher: Albas
Translated by: Amantia Kapo
Year: 2019
Pages: 48
ISBN: 978-9928-282-75-0

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.