Aventurat e Lusit në kuzhinë

Stela Subashi

Faqet: 114

Çmimi: 1,200 L

Kodi i produktit: 030467

Sasia stok: 999


Autorët: Stela Subashi
Përshkrimi: Libri “Aventurat e Lusit në kuzhinë” sjell disa receta të thjeshta për fëmijë, që përgatiten vetëm me 4 hapa dhe që kanë përbërës shumë të shëndetshëm për fëmijët. Por, më tepër se një libër kuzhine për fëmijë, ky libër synon ta bëjë fëmijën pjesë të kuzhinës, ku prindërit dhe fëmijët mund të kalojnë më shumë kohë bashkë. Por, ajo që është më kryesorja, fëmijët që refuzojnë të hanë, vetëm duke u përfshirë në kuzhinë, duke u njohur me botën e saj, duke e kthyer gatimin në një argëtim për ta, do të arrijnë të ushqehen shëndetshëm dhe pa bërë naze në ushqim.
Botues: Albas
Viti i botimit: 2018
Faqet: 114
ISBN: 978-9928-258-07-6

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.