Aventurat e Hakëlberi Finit

Mark Twain

560 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code: 030394

  • Availability: 374

  • VAT is included in the price!

Authors: Mark Twain
Description: Të gjithë fëmijët që e njohin të famshmin Tom Sojeri, në botimin më të ri të klasikëve për të vegjël, do të mund të njohin, më në fund, shokun e tij më të ngushtë, trazovaç e të pabindur, Hakëlber Finin. Ky djalë i vogël është braktisur nga babai i tij i papërgjegjshëm. Vejusha Dagllas e merr në shtëpinë e saj, që ta rrisë dhe edukojë. Por Hakëlberi është një fëmijë i pashtruar dhe që e ka zët të jetë “një djalë i mirë”, pasi për të dhe Tomin jeta duhet të jetë gjithë aventura. Por ja që një ditë babai i Hakëlberit shfaqet dhe e rrëmben, duke e marrë të jetojë me të në pyll. Se si do të arrijë ai t’i shpëtojë rrëmbimit nga i ati dhe cila do të jetë aventura e tij si hero, do ta mësoni në këtë libër fantastik aventuresk nga autorja Sahar Rosi.
Publisher: Albas
Translated by: Rigel Rizaj
Prepared by: Sarah Rossi
Year: 2017
Pages: 80
ISBN: 978-9928-02-969-0

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.