Atlas i historisë (për shkolla)

Dr. Izber Hoti, Dr. Tomi Treska, Mr. Ilir Mehmeti

750 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030477

  • Availability:341

  • VAT is included in the price!

Authors:Dr. Izber Hoti, Dr. Tomi Treska, Mr. Ilir Mehmeti
Description:Atlasi përfshin historinë e përgjithshme dhe historinë kombëtare. Pjesa që i përket historisë së përgjithshme është e gërshetuar, ndërsa historia kombëtare është njësi më vete. Pjesa e historisë kombëtare është ndarë për shkak të natyrës së saj, si dhe për shkak të dëshirës që ajo të përfaqësohet sa më e plotë, por gjithherë duke marrë parasyh përfaqësimin adekuat të rëndësisë së këtyre dy llojëve të historisë.
Publisher:Albas
Year:2008
Pages:96
ISBN:9989-108-20-3
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.