Albert Kamy

Ardian Marashi

600 L

  • Kodi i produktit: 030563

  • Sasia stok: 20

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Ardian Marashi
Përshkrimi: Albert kamy u afirmua qysh me veprat e para si një nga penat më të fuqishme të shekullit XX. Ai ishte vetëm 27 vjeç kur u largua nga Algjeria për në Francë, sispasojë e mbylljes nga cenzura profashiste të gazetës që drejtonte në Algjer. Një mik i pati premtuar një punë tipografi në një gazetë pariziane dhe në këtë posy ai e filloi “karrierën” në Francë, në mars të vitit 1940. Në krye të dy vjetëve, shtëpia e madhe botuese pariziane Gallimard nxorri nga shtyi thuajse njëkohësisht, respektivisht në qershor dhe në tetor 1942, romanin e shkurtër I Huaji dhe esenë e gjatë Miti i Sizifit. Historia e letërsisë franceze kishte ndërruar faqe.
Botues: Albas
Viti i botimit: 2004
Faqet: 260
ISBN: 99943-606-0-4
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.