Koni dhe kështjella e vampirëve

Julia Boehme

470 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030226

  • Availability:77

  • VAT is included in the price!

Authors:Julia Boehme
Description:Daja i Anës ka ftuar mbesën e tij dhe shoqet e saj në hotelin e tij kështjellë. Kjo është fantastike! Por shumë shpejt vajzat zbulojnë se atje gjërat nuk shkojnë si duhet. A sillet rreth e rrotull kështjellës si vampir kont Vladimiri? Pse Dragomiri mban gjithmonë në qafë një shall të madh? Po kontesha e vjetër dhe e çuditshme, pse ha me aq shumë kënaqësi sallam të papërpunuar?
Publisher:Albas
Translated by:Ina Metani
Year:2014
Pages:104
ISBN:978-9928-02-480-0
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.