Koni dhe cirku i pushimeve

Julia Boehme

470 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030225

  • Availability:230

  • VAT is included in the price!

Authors:Julia Boehme
Description:Koni mezi pret të shkojë në plazh e të flejë në tendën e kampingut. Por papritur gjithçka shkon ters me pushimet e shkurtra dhe familja Klaviter befas e gjen veten duke bërë kamping në kopshtin e shtëpisë së tyre. Nga një ekskursion i vogël del një cirk fantastik pushimesh!
Publisher:Albas
Translated by:Ina Metani
Year:2014
Pages:104
ISBN:978-9928-02-479-4
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.