Dashuria është e bukur

Christine Sagnier & Caroline Hesnard

420 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030210

  • Availability:21

  • VAT is included in the price!

Authors:Christine Sagnier & Caroline Hesnard
Description:Lola është shumë e gëzuar: ajo do të shkojë në një dasmë. Por, më e bukura ... ajo do të jetë shoqëruesja e nuses. Natyrisht, ka veshur një fustan princeshe dhe i ka bërë flokët me rrica, ashtu siç ka ëndërruar gjithmonë. Eh, në të vërtetë, dasmat janë super argëtuese! Dhe, sidomos, kur shoqëruesi tjetër i nuses është një djalë me emrin Antuan. Lola kupton se ai e bën të ndihet shumë, shumë mirë! Atëherë, ajo pyet veten: Kjo është dashuria?!
Publisher:Albas
Translated by:Mimoza Mema
Year:2017
Pages:48
ISBN:978-9928-02-598-2
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.