Çfarë tmerri!

Christine Sagnier & Caroline Hesnard

420 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030211

  • Availability:146

  • VAT is included in the price!

Authors:Christine Sagnier & Caroline Hesnard
Description:Tomi ka një detyrë të veçantë: ai duhet të kujdeset për Lolën dhe Zhaden, vajzën e vogël të kushërirës së mamit. Ai i premton mamit për këtë. Por në shtëpi vjen Mediu, shoku i ngushtë i tij, që harron të mbyllë derën e shtëpisë. Ç’katastrofë! Zhada picirruke del jashtë vetëm me Kroketën. Qeni dhe vajza e vogël shëtitin nërrugë, në mes të trafikut... Si mendoni se reagon mami?!
Publisher:Albas
Translated by:Mimoza Mema
Year:2017
Pages:48
ISBN:978-9928-02-592-0
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products

Do not miss the latest news!

Receive information about promotional offers, announcements of new releases and events.