100 lirikat

Frederik Rreshpja

800 L

  • Kodi i produktit: 030552

  • Sasia stok: 64

  • TVSH-ja nuk është përfshirë në çmim!

Autorët: Frederik Rreshpja
Botues: Albas
Përgatiti: Dr. Gazmend Krasniqi & Prof. as. Vjollca Osja
Viti i botimit: 2018
Faqet: 224
ISBN: 978-9928-282-47-7
Tiranë: Transporti kushton 200 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethe: Transporti kushton 400 Lekë dhe porosia mbërrin brenda 48 orëve.

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.