Anija e Leos
ulje

Anija e Leos

603 L 670 L

Leoja i vogël ka një anije të bukur. Përmes këtij libri tregohet se si një ditë ai niset për peshkim..

Avioni i Gastonit
ulje

Avioni i Gastonit

603 L 670 L

Gastonit të vogël i pëlqen shumë të pilotojë. Me avionin e tij ai ngjitet mbi re dhe formon figura n..

Bota e bebes - Frutat
ulje

Bota e bebes - Frutat

522 L 580 L

Frutat janë aq të dashura dhe të ushqyeshme për bebet. Ky libër i njeh ato me disa nga frutat që për..

Bota e bebes - Lëvizja
ulje

Bota e bebes - Lëvizja

522 L 580 L

Ky libër i njeh fëmijët me gjërat që lëvizin në natyrë dhe mjedisin përreth. Ata mësojnë se kafshët ..

Bota e bebes - Lodrat
ulje

Bota e bebes - Lodrat

522 L 580 L

Ky libër, përmes ilustrimeve të këndshme, argëtuese dhe didaktike, i njeh të vegjlit me lodra të ndr..

Bota e bebes - Natyra
ulje

Bota e bebes - Natyra

522 L 580 L

Ky libër i njeh bebet me natyrën dhe dukuritë e saj: qiellin, hënën e yjet, shiun, erën dhe ylberin,..

Bota e bebes - Ngjyrat
ulje

Bota e bebes - Ngjyrat

522 L 580 L

Ky libër shumë natyrshëm i njeh fëmijët me disa kafshë, fruta ose sende të dashura për ta, si dhe nx..

Bota e bebes - Trupi
ulje

Bota e bebes - Trupi

522 L 580 L

Ky libër, i ilustruar me bebe që tregojnë me gisht pjesët e tyre të trupit, i mëson fëmijët të njohi..

Bubi gjumash
ulje

Bubi gjumash

972 L 1,080 L

Duke vendosur dorën në gojën e bubit gjumash, i cili vetëm do të flejë gjumë, fëmijët argëtohen me h..

Frutat (Koha e banjës)
ulje

Frutat (Koha e banjës)

972 L 1,080 L

Koha e banjës / Luaj me kubin6 pjesë pazëlli për frutat. Krijo kubin ose shkëput pjesët dhe vendosi ..

Kafshët e mia
ulje

Kafshët e mia

792 L 880 L

Në faqet e këtij libri fëmijët do të takojnë kafshët e mrekullueshme që flasin dhe që kanë dëshirë t..

Klara luan balerinash
ulje

Klara luan balerinash

603 L 670 L

Vogëlushja Klara ka shumë dëshirë të kërcejë dhe me kostumin e baletit ngjan si një balerinë e vërte..

Kopshti (Koha e banjës)
ulje

Kopshti (Koha e banjës)

972 L 1,080 L

Koha e banjës / Luaj me kubin6 pjesë pazëlli për kopshtin. Krijo kubin ose shkëput pjesët dhe vendos..

Ku është lodra?
ulje

Ku është lodra?

792 L 880 L

Ku ndodhet lodra me të cilën po luan fëmija? Ndihmojini të vegjlit ta gjejnë, duke hapur “dritarezat..

Ku është ushqimi?
ulje

Ku është ushqimi?

792 L 880 L

Çfarë hanë fëmijët dhe kafshët? Ndihmojini të vegjlit t’u përgjigjen pyetjeve, duke hapur “dritareza..

Liza luan si mësuese
ulje

Liza luan si mësuese

603 L 670 L

Liza e vogël u bën mësim kukullave të saj, njësoj si një mësuese e vërtetë: ajo bën apelin, shkruan ..

Lola luan si mama
ulje

Lola luan si mama

603 L 670 L

Lola e vogël luan si mama me kukullën e saj. Ajo e shëtit atë në park, i mëson për zogjtë e natyrën,..

Ndërto anijen
ulje

Ndërto anijen

972 L 1,080 L

Krijo me 3 miqtë e detitKafshët pluskojnë në ujë dhe mund të ngjiten në pllakat e banjës, kur janë t..

Ndërto traktorin
ulje

Ndërto traktorin

1,125 L 1,250 L

Krijo me 6 miqtë e fermës.Të buta si sfungjer, me shkumë dhe plot ngjyra pjesët e lodrës bëhen më ar..

Nina luan doktoreshash
ulje

Nina luan doktoreshash

603 L 670 L

Nina e vogël vesh uniformën e doktoreshës dhe viziton arush-bebushin si një doktoreshë e vërtetë. I ..

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.