Gjej librin tënd

  • të rinj

  • Libra digjitalë

  • Më të lexuar

Një familje e paparë, 4 libra të rinj

Të gjithë pjesëtarët e kësaj familjeje, ashtu si çdonjërin prej nesh, na bën “të paparë” mënyra se si mendojmë dhe si e zgjidhim problemet që ndeshim në jetën tonë të përditshme. Kjo seri për fëmijë mbi 8 vjeç, trajton problematika aktuale të fëmijëve.

Mëso më shumë...

Kategoritë

——
Romane

——
Studime

——
Fëmijë

Mos humbisni të rejat e fundit!

Merrni informacione rreth ofertave promocionale, publikimeve të reja.